Доставка и плащане

 ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при поръчки на стойност над 100 лв.

1. След като в Sharenmag.com постъпи поръчка от Потребител, консултант на електронния магазин я обработва. Потребителят получава потвърждение по имайл за успешно приетата поръчка.

2. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници.

3.Доставката се извършва  в срок от 3 работни дни от момента на потвърждаването на поръчката от наш консултант по телефoна.

4. Продавачите в електронния магазин използват за извършване на доставки услугите на куриерска фирма Еконт, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9.00 до 17.30 часа.

5. Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен, или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт в съответния град.

6. Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Еконт, така че да получи в срок стоката, Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.

ПЛАЩАНЕ

Наложен платеж с пощенски паричен превод – плащане в брой на куриера при доставката. Изисквайте от куриера разписка за пощенски паричен превод, която e фискална касова бележка и е документ, удостоверяващ плащането!